Младеж шофира с почти 260 километра в час по Околовръстното и

...
Младеж шофира с почти 260 километра в час по Околовръстното и
Коментари Харесай

Ето го 20-годишния, летял с 260 км/час по Околовръстното

Младеж шофира с съвсем 260 километра в час по Околовръстното и даже го разгласява в обществените мрежи. След излъчването на фрагментите по bTV, полицията откри и глоби нарушителя. 

По автомобила му са открити и градивни промени, които се оказват противозаконни. Пред камерата на малкия екран провинилият се водач – 20-годишният Николай, не разяснява нищо.

 Глоба до 7000 лева: Колата на 20-годишния, летял с 260 км/час по Околовръстното - с промени под капака

Комисар Николай Крушарски, шеф на отдел „ Пътна полиция “, уточни, че реакцията на органите на реда е била мигновена за показаното в ефира нарушаване.

„ Младият лидер на автомобила беше привикан в пътна полиция, като под капака на автомобила бяха открити много промени в структурата – спомагателни елементи, добави инсталирания на по-голяма отводна система на газовете на автомобила. Това се пояснява от закона като смяна на структурата на автомобила. Законодателят е планувал санкцията да бъде от 2000 до 7000 лева  и прекъсване на колата от придвижване. Регистрацията ѝ се приключва до премахване на тези промени и привеждането ѝ във типа, в който е излязла от производителя “, разяснява комисар Крушарски.

Той уточни, че все още наказването за клипове, в които се кара с превишена скорост, е малко по-трудно, защото тя би трябвало да бъде измерена с апарат.

„ При тези водачи, които карат с превишена скорост, наложително има и различен проблем, за който ние ги глобяваме “, съобщи още Николай Крушарски. Той благодари на медиите и жителите за това, че осветляват нарушителите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР